Recuror mukana Psykiatripäivillä – neljä syytä pistäytyä!

Tervetuloa standillemme salissa Juho Rissanen, kerroksessa 1,5.

Osallistu standillamme arvontaan, palkintona Oura -älysormus!

  1. Recuror etsii kasvavaan joukkoonsa uusia työkavereita

Meillä kaiken lähtökohtana on luoda ammatinharjoittajillemme puitteet työssä onnistumiselle. Meillä kohtaat työssäsi enemmän mahdollisuuksia, kuin rajoitteita. Meillä ideasi tulevat kuulluksi ja saat tarvitsemasi tuen ammatilliselle kehityksellesi ja hyvinvoinnillesi työssä. 

Rakennetaan siis yhdessä juuri sinulle sopiva työskentelytapa, jolla parhaiten yhdistät työ- ja siviilielämän. Olemme avoimia keskustelemaan erilaisista työsuhteen muodoista ja työajoista.

  1. Tule kertomaan meille, mikä sinusta erottaa parhaan työpaikan muista – tehdään sinulle sellainen!

Miksi puolet psykiatrian erikoistumispaikoista jää täyttämättä? 

Keskustellaan siis vakavasta asiasta rennosti, mutta kiertelemättä. Sinä kerrot, me kirjoitamme ylös.

Me Recurorilla otamme psykiatrian erikoisalan tulevaisuuden hyvin vakavasti. Me haluamme herättää keskustelua alan haasteista, oppia niistä ja tehdä paremmin. Meillä on kunnianhimoinen tavoite. Me haluamme luoda psykiatriaan työpaikan, joka on viihtyvyydessään koko terveysalan huippua! 

Psykiatria tarvitsee suunnanmuutoksen ja suunnanmuutos esikuvan. 

  1. Recuror on Suomen ainoa yksityinen magneettistimulaatiohoidon (rTMS) tarjoaja

Tule kokeilemaan Nextimin rTMS-laitteistoa omin käsin ja keskustelemaan dosenttikaksikkomme Anu Holmin ja Henry Karlssonin kanssa neuromodulaation mullistavista tulevaisuudennäkymistä.

Neuromodulaatiohoidot lienee psykiatrian tieteenalan nopeimmin kehittyvä hoitoryhmä. Kyseessä on joukko aivojen plastisuuden lisäämiseen perustuvia hoitoja ja niillä A-luokan näytöt masennuksen ja kivun hoitoon, sekä vahvaa näyttöä myös ahdistushäiriön ja pakko-oireiden hoidossa. Neuromodulaatio mullistaa hoitokäytäntöjä jo monissa maissa, joten lienee turvallista sanoa, että myös Suomessa sama käänne on edessä.

Recurorin pisteellä pääset omin käsin kokeilemaan suomalaisen Nexstimin magneettistimulaatiokojetta. Samalla pääset keskustelemaan Recurorin perustajajoukon kahden dosentin, Anu Holmin ja Henry Karlssonin kanssa. He lukeutuvat magneettistimulaation uranuurtajiin Suomessa.

rTMS-laite

4. Osallistu standillamme arvontaan ja voita Oura -älysormus!

Kristian Ahlers

Toimitusjohtaja

kristian.ahlers@recuror.fi

Muita blogeja

Uusimmat blogikirjoitukset

Kaikki blogit >>

Kirjoittaja

Picture of Kristian Ahlers
Kristian Ahlers
Toimitusjohtaja, lääketieteen lisensiaatti & kauppatieteiden maisteri

Muita blogeja