Tasavirtastimulaatio-hoidot

Yksi uusimmista neuromodulaatiohoidoista on aivojen tasavirtastimulaatiohoito eli tDCS-hoito.

Se on hoitomuoto, joka toteutetaan pään päälle asetettavan stimulaattorin avulla. Stimulaattori kohdistaa aivoihin heikkoa sähkövirtaa kahden pään pinnalle asetetun elektrodin kautta. Tasavirtastimulaatio soveltuu erityisesti lievien masennustilojen hoitoon. Hoito on erittäin hyvin siedetty ja sillä on hyvin vähän haittavaikutuksia: yleisin hoidosta tuleva haitta on ihon ärsytys. 

Tasavirtastimulaatiohoito on ensimmäinen masennuksen neuromodulaatiohoito, jonka potilas voi kokonaisuudessaan toteuttaa kotonaan.

Hoito alkaa kuukauden kestävällä sarjahoidolla, jonka jälkeen siirrytään 2–6 kk kestävään ylläpitohoitoon. Joissakin tapauksissa hoitoa voidaan jatkaa pidempään. Hoitoa annetaan yleensä viisi kertaa viikossa 30 minuutin ajan, jonka aikana potilas voi liikkua ja tehdä muitakin haluamiaan asioita.

Recurorilla pääset nopeasti tasavirtastimulaatiohoitoon.

Erikoislääkärimme räätälöivät sinulle parhaan hoitokokonaisuuden ja seuraavat vointiasi koko hoitoprosessin ajan. He voivat halutessasi yhdistää tasavirtastimulaatiohoitoon tavanomaisia masennuksen hoitoja, kuten lääkehoitoa ja psykoterapiaa, mikä voi entisestään tehostaa toipumista masennuksesta. Recurorilla tarjottavat neuromodulaatiohoidot ovat erittäin turvallisia eivätkä aiheuta esim. kipua, muistihaittoja tai ajokyvyn ongelmia. 

Tasavirtastimulaatiohoidon teho masennuksen hoidossa voi tutkimusten mukaan vastata jopa masennuslääkkeen tehoa.

 

Hoitoa voi käyttää yhdessä muiden masennuksen hoitojen  kanssa. Recurorin tasavirtastimulaatiohoitopakettiin sisältyy tasavirtahoidon lisäksi aktiivisuuden seuranta ja tukeminen sekä kognitiiviseen käyttäytymisterapiaan perustuva kännykkäsovellus. Aktiivisuuden seurannalla saat tarkempaa tietoa ja tukea arjen toimintakyvyn lisäämiseen ja suunnitteluun.

Periaatteemme Recurorilla on tarjota tiivistä, vaikuttavaa ja sinulle räätälöityä hoitoa.

Ota yhteyttä

Suunnitellaan hoito juuri sinulle.
Jätä meille yhteydenottopyyntö

tai soittele
030-6217300

Tietosuoja

14 + 9 =

Recuror Oy

Recuror Oy
Linnankatu 52 A 2. Kerros
20100 Turku
Email: asiakaspalvelu@recuror.fi
Puh: 030-6217300