Neuromodulaatio-hoidot

Neuromodulaatiohoidoilla tarkoitetaan hermoston toiminnan säätelyyn perustuvia hoitoja. Niiden avulla pystytään lisäämään aivojen plastisiteettia eli muovautuvuutta ja luomaan aivoihin uusia toiminnallisia yhteyksiä. Neuromodulaatiot ovat tärkeässä asemassa pitkittyneen kivun ja tiettyjen psykiatristen häiriöiden, erityisesti masennuksen, hoidossa.

Masennuksen ja kivun hoitoon on kehitetty varsin hyviä hoitomuotoja, kuten erilaiset lääkitykset ja terapeuttiset hoidot, mutta nämä eivät välttämättä sovi kaikille tai niistä ei ole kaikille apua. Näistä menetelmistä saatavan hoitovasteen tuleminen voi myös kestää pitkään. Mikäli olet huolestunut lääkityksen sivuvaikutuksista tai haluat tehokasta mutta vähäisiä haittoja aiheuttavaa hoitoa, voivat neuromodulaatiot olla juuri sinulle oikeita hoitomuotoja.

Recurorilla pääset nopeasti moderneihin neuromodulaatio-hoitoihin

Tarjoamme ensimmäisenä yksityisenä yrityksenä Suomessa magneettistimulaatiohoitoa eli rTMS-hoitoa. Magneettistimulaatiohoidolla on indikaatio sekä akuutin että hoitoresistentin masennuksen hoidossa ja kivun hoidossa. Lisäksi Recurorilla pääset masennuksen tasavirtastimulaatiohoitoon eli tDCS-hoitoon. Aiemmin neuromodulaatioita on ollut lähinnä saatavilla vain yliopisto- ja keskussairaaloissa.

Recurorin kokeneet erikoislääkärit pyrkivät räätälöimään sinulle parhaat neuromodulaatiohoito-kokonaisuudet

 

He seuraavat vointiasi koko hoitoprosessin ajan. Neuromodulaatiohoitojen yhdistäminen tavanomaisiin hoitoihin kuten lääkehoitoon ja terapiaan voi entisestään tehostaa toipumista. Recurorilla tarjottavat neuromodulaatiohoidot ovat erittäin turvallisia eivätkä aiheuta esim. kipua, muistihaittoja tai ajokyvyn ongelmia. Hoito annetaan potilaan ollessa hereillä eikä nukutusta tarvita.

Periaatteemme Recurorilla on tarjota tiivistä, vaikuttavaa ja sinulle räätälöityä hoitoa.

Ota yhteyttä

Suunnitellaan hoito juuri sinulle.
Jätä meille yhteydenottopyyntö

tai soittele
030-6217300

Tietosuoja

1 + 4 =

Recuror Oy

Recuror Oy
Pohjola sairaala, 3. kerros
Joukahaisenkatu 9
20520 Turku
Email: asiakaspalvelu@recuror.fi
Puh: 030-6217300