Recuror mukana Psykiatripäivillä – jos olet kiinnostunut auttamisen ilon ja työnilon yhdistävästä työpaikasta, tule juttelemaan!

Maamme psykiatrian ammattilaiset kokoontuvat jälleen yhteen Paasitornin tyylikkäisiin puitteisiin 1.-3.11. Juhlavuoden kunniaksi Psykiatripäivien ohjelma näyttää erityisen monipuoliselta. Me näytteilleasettajat tuomme arvokkaan lisän virallisen ohjelman rinnalle.

Osallistu pisteellämme arvontaan ja voita Withings -kello!

Tässä neljä hyvää syytä pistäytyä Recurorin pisteellä Lämpiössä kerroksessa 2,5:

1. Recuror etsii joukkoonsa uusia työkavereita

Tule kertomaan meille, miten sinusta auttamisen ilo ja työnilo parhaiten yhdistyvät psykiatrin työssä. 

Recuror on kaksivuotias 20 mielenterveyden ammattilaisen työyhteisö. Meillä kaiken lähtökohtana on luoda ammatinharjoittajillemme puitteet optimistiselle ilmapiirille. Meillä kohtaat työssäsi enemmän mahdollisuuksia, kuin rajoitteita. Meillä ideasi tulevat kuulluksi ja saat tarvitsemasi tuen ammatilliselle kehityksellesi ja hyvinvoinnillesi työssä. 

Rakennetaan siis yhdessä juuri sinulle sopiva työskentelytapa, joka parhaiten yhdistää auttamisen ilon työniloon. Olemme avoimia keskustelemaan erilaisista työsuhteen muodoista ja työajoista. 

2. Recuror on digitaalisen potilastyön edelläkävijä

Tule keskustelemaan teknologiajohtajamme Joel Holménin kanssa etähoidon tarjoamista yksilöllisistä työnjärjestelyn mahdollisuuksista. 

Ylpeydellä mainostan kollegani, psykiatrian erikoislääkäri Joel Holménin puheenvuoroa “Vuorovaikutus etänä” Psykoterapiaseminaarissa keskiviikkona kello 13.40. 

Nähtyäni aineiston, voin vakuuttaa, että kyseessä on rautainen paketti viimeisintä tietoa etätyöskentelyn tarjoamista mahdollisuuksista mielenterveystyössä, sekä hyvää käytännön opastusta etävastaanoton toteuttamisesta.

Joelilla on pitkä kokemus digitaalisten hoitopalveluiden kehitystyössä, joten tulehan käymään Recurorin pisteellä ja nykäise Joelia hihasta. Hän ideoi kanssasi mielellään tapoja, joilla luoda joustavuutta potilastyöhösi – ehkä Recurorin ammatinharjoittajana.

3. Recuror on Suomen ainoa yksityinen neuromodulaatioyksikkö 

Tule kokeilemaan rTMS-laitteistoa omin käsin ja keskustelemaan dosenttikaksikkomme Anu Holmin ja Henry Karlssonin kanssa neuromodulaation mullistavista tulevaisuudennäkymistä

Neuromodulaatiohoidot lienee psykiatrian tieteenalan nopeimmin kehittyvä hoitoryhmä. Kyseessä on joukko aivojen plastisuuden lisäämiseen perustuvia hoitoja ja niillä A-luokan näytöt masennuksen ja kivun hoitoon, sekä vahvaa näyttöä myös ahdistushäiriön ja pakko-oireiden hoidossa. Neuromodulaatio mullistaa hoitokäytäntöjä jo monissa maissa, joten lienee turvallista sanoa, että myös Suomessa sama käänne on edessä.

Recurorin pisteellä pääset omin käsin kokeilemaan suomalaisen Nextimin magneettistimulaatiokojetta. Tule siis kokeilemaan, miltä tuntuu yksi keskeinen osa tulevaisuuden psykiatrista hoitoa! Samalla pääset keskustelemaan perustajaporukkamme kahden dosentin, Anu Holmin ja Henry Karlssonin kanssa. He lukeutuvat magneettistimulaation uranuurtajiin Suomessa.

rTMS-laite

4. Voita aktiivisuuskello!

Recuror järjestää pisteellään arvonnan. Osallistujien kesken arvotaan tyylikäs, n. 300 € arvoinen Withings Scanwatch EKG -aktiivisuuskello haluamassasi värikuosissa.

Parhain terveisin,

Mika Kallio
Psykiatrian erikoislääkäri & toimitusjohtaja
mika.kallio@recuror.fi

Muita blogeja

Uusimmat blogikirjoitukset

Kaikki blogit >>

Kirjoittaja

Picture of Recuror Oy
Recuror Oy

Muita blogeja