Palvelut

Recuror on psykiatrisiin häiriöihin ja kivun hoitoon erikoistunut klinikka, jossa työskentelee kokeneita terveydenhuollon ammattilaisia. Hoito alkaa erikoislääkärin tapaamisella, jolloin yhdessä potilaan kanssa suunnitellaan yksilöllinen hoitokokonaisuus. 

Recurorin ammattilaisilla on runsaasti kokemusta masennuksen ja ahdistuneisuushäiriöiden hoidosta. Recuror tarjoaa myös laajat tutkimus- ja hoitokokonaisuudet ADHD:sta ja erilaisista syömishäiriöistä kärsiville potilaille. Recurorin kipuklinikalla tarjotaan myös kroonisen kivun tutkimuksia ja hoitoa. 

Psykososiaalisten ja farmakologisten hoitojen lisäksi Recurorilla annetaan erilaisia neuromodulaatiohoitoja. Recuror tarjoaa ensimmäisenä yksityisenä yrityksenä Suomessa magneettistimulaatiohoitoa eli rTMS-hoitoa. Magneettistimulaatiohoidolla on indikaatio sekä akuutin että hoitoresistentin masennuksen hoidossa ja kivun hoidossa. Lisäksi Recurorilla pääsee masennuksen tasavirtastimulaatiohoitoon eli tDCS-hoitoon.

Recurorilla hoitojakson pituus on tyypillisesti 3–6 kk, jonka kuluessa useimpien potilaidemme oireet vähenevät merkittävästi. Monesti lyhyempikin hoitoaika voi riittää. Seuraamme hoidon edistymistä tiiviisti ja tuemme potilaidemme kuntoutumista.

Hoidon seuranta toteutetaan tapaamisten, etätapaamisten, puheluiden ja viestien muodossa. Yhteydenpitoon potilas tarvitsee älypuhelimen ja terveyssovelluksemme, jonka käytön opastamme ensimmäisellä käyntikerralla.

 

 

Recuror Oy

Periaatteemme Recurorilla on tarjota tiivistä, vaikuttavaa ja sinulle räätälöityä hoitoa.

Recuror Oy

Recuror Oy
Linnankatu 52 A 2. Kerros
20100 Turku
Email: asiakaspalvelu@recuror.fi
Puh: 030-6217300

Työnämme paras Sinä